Vic Wouters

Vic Wouters was 13 jaar actief op de afdeling 'Internationale Marketing' van Janssen Pharmaceutica. Daarna ging hij bij Procter & Gamble aan de slag, waar hij in o.a. Nederland, Frankrijk, Engeland en Zwitserland werkte als Marketing Manager, General Manager of Vice-President. Hij sloot zijn loopbaan af als Vice-President van de P&G Health divisie.

Na zijn actieve loopbaan ging Vic aan de slag als mentor van kmo-ondernemers, met een focus op strategisch denken, plannen en werken. Hij werkte als auteur mee aan het boek 'De 1-paginastrategie', een strategisch handboek voor kmo-ondernemers met groeiambitie.

In het verleden

Scale-Up

Groepstraject: In 7 sessies naar een goed doordacht en becijferd 1-pagina strategieplan

In 7 werksessies doorlopen we een strategieontwikkelingstraject van 10 stappen. Het doel: een strategie voor de komende 3 jaar ontwikkelen en samenvatten op 1 doelgerichte A4.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Scale-Up

Het 1-pagina strategieplan

Vic Wouters en Guy Vercauteren leggen je uit hoe je in 10 stappen een strategieplan kan maken op 1 A4. Wil je hiermee aan de slag, dan kan je na de sessie instappen in een strategietraject waarbij we op geregelde tijdstippen samenkomen om samen aan jouw 1-paginastrategie te werken.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Auteur 'De 1-pagina strategie'