Geert Vanhees

Geert Vanhees is een senior groeistrateeg met dertig jaar ervaring, actief bij zowel kleine als grote bedrijven. Hij is naast Managing Partner bij 4Growth ook vaste docent in business-, marketing-, communicatie- en innovatiestrategie bij onder andere de Vlerick Business School. Hij begeleidde de laatste 10 jaar zo'n 130 bedrijven tot groei. Hij weet noodzakelijke theoretische concepten op zo'n pragmatische en eenvoudige manier te vertalen dat men de volgende dag met een eigen groeiplan kan starten. 

In het verleden

Scale-Up

Traject: Master in groei

Elke bedrijfsleider heeft maar één grote wens: vat krijgen op de groei van de organisatie en een zekere plaats kunnen realiseren in de markt. In deze 'Master in Groei' bespreken we in 8 intensieve sessies de belangrijkste strategische aspecten die groei controleerbaar maken.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Scale-Up

DE CEO checklist voor groei

Welke vragen moet u zich als CEO of als lid van het management stellen om controle op groei te krijgen en te behouden? Op 1 opleidingsdag overlopen we samen met groeistrateeg Geert Vanhees de meest cruciale aspecten van groei in business strategie, innovatiestrategie en merkstrategie.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Managing Partner - 4Growth