Paul Van Dessel

Paul Van Dessel is een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Financiering en was meer dan 15 jaar actief in de banksector als verantwoordelijke voor het bedrijvensegment. Daarnaast was hij meerdere jaren actief als sales & marketing en finance consultant bij diverse bedrijven in uiteenlopende sectoren.

In 2010 richtte hij FinCo op waarmee hij optreedt als onafhankelijk financieel adviseur voor kmo-bedrijven. Hij is bovendien de auteur van het boek ‘Krediet voor ondernemers’, een leidraad bij kredietaanvragen. Paul staat gekend als een vlotte spreker, die de kern van het verhaal han brengen zonder al te veel techniciteit, maar met verhelderende inzichten en diepgang.

In het verleden

Scale-Up

Financieel management: de basis

Met financieel expert Paul Van Dessel overlopen we in deze interactieve workshop de basis van financieel management. Paul overloopt de belangrijkste financiële werkinstrumenten en indicatoren en leert je hoe ze met elkaar in verband staan, hoe ze moeten worden geïnterpreteerd en waarop je moet letten in elke fase van je onderneming

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Auteur - Krediet voor ondernemers