Paul Van Dessel

Paul Van Dessel is een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Financiering en was meer dan 20 jaar actief in de banksector (bedrijvensegment). Daarnaast was hij meerdere jaren actief als sales & marketing en finance consultant bij diverse bedrijven in uiteenlopende sectoren.  

Paul zijn handelsmerk is om op een heel heldere en bevattelijke manier de dingen te vertellen, zonder techniciteit en zonder academische franjes. De focus is op de concrete toepassingen, met een kritische blik naar alle betrokken spelers. Met 30 jaar professionele ervaring op de teller in uiteenlopende functies combineert hij de wereld van finance met andere inzichten uit andere domeinen.

In het verleden

Scale-Up

Van financiële cijfers naar inzichten en concrete tips

Met financieel expert Paul Van Dessel overlopen we de basis van financieel management. Paul overloopt de belangrijkste financiële werkinstrumenten en indicatoren en leert je hoe ze met elkaar in verband staan, hoe ze moeten worden geïnterpreteerd en waarop je moet letten in elke fase van je onderneming. 

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Scale-Up

Financieel management: de basis

Met financieel expert Paul Van Dessel overlopen we in deze interactieve workshop de basis van financieel management. Paul overloopt de belangrijkste financiële werkinstrumenten en indicatoren en leert je hoe ze met elkaar in verband staan, hoe ze moeten worden geïnterpreteerd en waarop je moet letten in elke fase van je onderneming

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Auteur - Krediet voor ondernemers