Benjamin Rieder

Benjamin was al voor zijn 20ste een echte ondernemer. Hij gelooft dat ondernemerschap een van de beste mogelijkheden biedt om een impact te creëren op de maatschappij. Bubble Post is, totnogtoe, het bekendste bedrijf dat (in 2012) opgericht werd door Benjamin. Bubble Post zet in op duurzame stadsdistributie. Als de CEO van Bubble Post zorgde hij ervoor dat het bedrijf in meer dan 20 steden alomtegenwoordig was. Bubble Post werd een bekende naam in Europa, wat uiteindelijk leidde tot de overname van het bedrijf door BPost.

Momenteel is Benjamin een investeerder in en adviseur van enkele Europese start-ups. Hij focust daarbij vooral op projecten met een positieve impact op de maatschappij en blockchain-projecten.

Als jongste lid van onze Groeiatelier adviesraad bezorgt Benjamin ons extra inzichten in wat er leeft bij jonge ondernemers en in de wereld van het duurzaam ondernemerschap.

In het verleden

Start-Up

De start-up CEO: lessons learned door Benjamin Rieder

Benjamin Rieder is de oprichter en ex-CEO van het bekende Bubble Post. Hij zorgde er met zijn team voor dat Bubble Post een bekende naam werd in 20 Europese steden. Door meningsverschillen met aandeelhouders besloot hij uiteindelijk om afstand te nemen van zijn eigen project. In deze workshop deelt hij zijn 'lessons learned' als CEO van een groeiende start-up en geeft hij zijn kijk op de Belgische start-up investeerders.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Founder - Wingmen