Frank Maene

Frank Maene werkt al 25 jaar met software start-ups, als investeerder en coach, maar ook als lid van de Raad van Bestuur of operationeel leidinggevende.

Hij is de oprichter en Managing Partner van Volta Ventures, een seed & early stage internet & software durfkapitaalfonds. Eerder was hij actief als Managing Partner van Hummingbird Ventures en Big Bang Ventures. Frank focust momenteel op start-ups met een hoofdkantoor in de Benelux, maar heeft ook ervaring in Sillicon Valley en het Midden-Oosten/Turkije.

Hij zit in de Raad van Bestuur van Awingu, Beatswitch, Engagor en Sentiance en is een van de ‘Digital Minds’, een collectief van toonaangevende digitale denkers binnen België. Dit initatief van vicepremier Alexander Decroo heeft als doel om België prominent op de digitale kaart te zetten.

Frank is dan ook een veelgevraagd keynote speaker en jurylid bij enkele start-upwedstrijden.  

Evenementen binnenkort

Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital
Managing Partner - Volta Ventures