Rudy Lefèvre

Rudy Lefèvre heeft meer dan 25 jaar praktijkervaring in B2B & B2C, waaronder 11 jaar als CEO van de retailketen AVEVE. Hij ondersteunt, faciliteert en ontzorgt het innovatieproces voor ondernemers. Door zijn passie voor innovatie en de kracht van mensen ontgint hij het terrein van vooruit kijken, vernieuwen, verbinden en waarde creëren. Zo maakt hij groei, marge en innovatie tastbaar. Voor hem is innovatie een mindset, een manier van doen.

Al doende ontwikkelde Rudy een visie op ondernemen, gericht op co-creatie en een mensgerichte aanpak. In 2014 startte hij dan ook UNLOCK op, een hands-on dienstverlening voor creatie van toegevoegde waarde in ondernemingen. In 2015 volgde het co-creatieplatform U-Factory.

Rudy Lefèvre mikt op het ‘momentum’ en de ‘flow’ in jouw bedrijf: permanent kunnen vernieuwen. Dit geeft je vonken om je bedrijf warm te houden of een vurige start te geven. Bij het samenwerken met Rudy bruis je van energie om in beweging te komen. Zijn aanpak zindert na en geeft goesting in innovatie.

In het verleden

Scale-Up

Adding value design: continu nieuwe toegevoegde waarde creëren

Succes in innovatie is de kost van falen laten dalen. Tijdens deze workshop maak je kennis met een duidelijke methodologie om permanent aan waarde-innovatie te werken in je eigen bedrijf. Adding value design helpt je om prijserosie en margeverlies tegen te gaan of om aan nieuwe margegroei te werken

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Scale-Up

Brainstormen met resultaat

Als ondernemer moet je telkens opnieuw innoveren om waarde te creëren. Brainstormsessies kunnen een goudmijn aan ideeën opleveren, maar draaien al te vaak uit op niets. Rudy Lefèvre legt je in deze workshop uit hoe je in 4 stappen een brainstorm kan leiden die wel tot een tastbaar resultaat leidt.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Founder - Unlock