Yannick Khayati

Yannick Khayati is een Growth Hacker die zijn strepen verdiende als Marketing Consultant bij Board of Innovation. Begin 2016 richtte hij met Trigger het allereerste Belgische Growth Hacking agency op. Trigger helpt bedrijven groeien, o.a. door te zorgen voor meer website bezoekers en meer conversies. Yannick en zijn team helpen zowel startups als corporates in de vorm van workshops, consultancy en groeitrajecten. 

Evenementen binnenkort

Scale-Up

Workshop Growth Hacking

Yannick Khayati loodst je op één avond doorheen de belangrijkste growth hacking technieken en leert je meteen enkele handige tools & tactics kennen om snel en gemakkelijk klanten te vinden én te converteren. Na de workshop kan je meteen zelf aan de slag met alle geleerde tips & tricks.

Meer info & inschrijven ›
Yannick Khayati Hangar K (Nelson Mandelaplein 2, 8500 Kortrijk) 4/12/2018 18u30 - 21u00 Marketing, Business development, Groeien
Scale-Up

Growth hacking LinkedIn

LinkedIn is belangrijker dan ooit voor het capteren van leads. In deze workshop leert Yannick Khayati, founder van het growth hacking agency The Growth Revolution, hoe je dat snel en efficiënt kan doen. Na de workshop zal je 1 zaak zeer goed beseffen: het loont om een LinkedIn-expert te zijn.

Meer info & inschrijven ›
Yannick Khayati Ajuinlei 1, 9000 Gent 8/11/2018 18u30 - 21u00 Marketing, Sales, Business development

In het verleden

Scale-Up

Workshop Growth Hacking (+ Launch Groeiatelier Limburg)

Yannick Khayati loodst je op één avond doorheen de belangrijkste growth hacking technieken en leert je meteen enkele handige tools & tactics om snel en gemakkelijk bezoekers te vinden én te converteren. Na de workshop kan je meteen zelf aan de slag met alle geleerde tips & tricks.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Founder - The Growth Revolution