Elke Jeurissen

Elke Jeurissen heeft 20 jaar professionele ervaring in bedrijfscommunicatie, public relations en public affairs voor bedrijven zoals Mobistar, de Nationale Loterij, Microsoft, BSA, Nuon, HP, Alcatel-Lucent, BBC, BAF, SBS België. Ze werkte bij communicatiebureaus, als woordvoerder van de federale minister van Telecom en Publieke Bedrijven en was tot december 2011 medeoprichter en directeur van Grevendonk, Jeurissen & Partners. Ze heeft een breed netwerk van professionele relaties opgebouwd in de Belgische politieke, media, academische en zakelijke arena. Ze is ook oprichter van http://www.straffemadammen.com.

Elke is ook de auteur van het boek 'Vreemdgaan voor Managers. Met stakeholders naar je doel', wat genomineerd werd voor de prijs 'Beste managementboek van het jaar'.

In het verleden

Scale-Up

Leadership Circle

In de Leadership Circle gaan we aan de slag met een vaste groep van 10 bedrijfsleiders (uit 5 bedrijven) die mekaar in 4 verschillende sessies uitdagen en versterken. Het doel: Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Founder - Glassroots