Steven De Poortere

Steven heeft meer dan 15 jaar ervaring in rekrutering en executive search. Eind jaren '90 startte hij zijn loopbaan bij het Gentse kantoor Schelstraete, Delacourt & Associates. Nadien specialiseerde hij zich in het ondersteunen van bedrijven in hun zoektocht naar schaars (IT) talent, zowel op niveau van professionals, managers als executives.

Steven is Partner en Operations Manager bij Amon, een Belgisch en onafhankelijk IT Direct Search kantoor. Hij stuurt er het interne team aan en is zelf nog dagelijks betrokken bij rekruteringsopdrachten voor zowel internationale ondernemingen (Wolters Kluwer, KPMG, Unilin,…) als middelgrote en/of kleine groeibedrijven (Combell, Transics, Icometrix,…)

Behalve bij zijn eigen kinderen vindt hij ook wel eens inspiratie in deze boeken:
- Getting Things Done (David Allen)
- The Network Always Wins (Peter Hinssen)
- No story, No Glory (Theo Hendriks)
- The Future of Work is Already Here (Lynda Gratton)
- Reinventing Organisations (Frederic Laloux)
- The Pleasures and Sorrows of Work (Alain de Botton)
- The 7 Habits of Highly Effective People (Stephen Covey)

In het verleden

Scale-Up

Employer branding: hoe trek je de juiste talenten aan?

Hoe slaag je er vandaag in om het juiste talent aan te trekken? Deze interactieve sessie met een mix van theorie en praktijk bezorgt je een pak tips en duidelijke inzichten die je zullen helpen om je employer branding naar een hoger niveau te tillen en de juiste medewerkers voor jouw organisatie aan te trekken.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Partner - Amon