Chris Burggraeve

Chris is de oprichter van Vicomte (met hoofdzetel in New York). Hij is een gepassioneerde marketeer met meer dan 30 jaar ervaring op het internationale toneel. Zo werkte hij onder andere voor P&G en The Coca-Cola Company en was hij van 2007 tot 2012 de CMO van AB InBev wereldwijd. 

Chris is een ondernemer, investeerder, adviseur, board member, auteur en spreker. In 2018 verscheen zijn eerste boek 'Marketing is finance is business: How CMO, CFO and CEO cocreate iconic brands with sustainable pricing power in the new galactic age'. Chris doceert ook als adjunct professor aan enkele gerenommeerde universiteiten en business schools (NYU Stern / LSE / HEC). Hij erkende als een van de eerste thought leaders in CPG (consumer packaged goods) het potentieel van cannabis. Zo is hij een van de co-founders van Toast en  de voorzitter van Greenrush.

In het verleden

Scale-Up

Marketing Masterclass

Chris Burggraeve was de Global CMO van AB InBev van 2007 tot 2012. Hij komt overgevlogen vanuit New York om het in deze Marketing Masterclass met jou te hebben over zijn visie op de 8 marketing fundamentals en zijn nieuw marketing excellence rating model. Met diepere oefeningen over de waardepropositie van jouw organisatie. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Founder - Vicomte