Pieterjan Bouten

Pieterjan heeft een Master in zowel communicatie als international business op zak. Hij startte zijn carrière bij Netlog en Accenture, waar hij senior rollen bekleedde.

In 2010 richtte Pieterjan samen met een paar anderen mobile development agency In the Pocket op, waar hij nog steeds actief is in de Raad van Bestuur. Amper een jaar na de oprichting van In The Pocket, richtte Pieterjan samen met Louis Jonckheere en Peter Minne nog een bedrijf op: Showpad, een toonaangevend sales enablement platform met kantoren in Gent, Londen en San Francisco. Pieterjan is de CEO van dit bedrijf.

Showpad helpt om sales en marketing goed op mekaar af te stemmen en haalde onlangs zelfs 50 miljoen dollar op om verder te kunnen groeien. Het bedrijf heeft meer dan 1000 klanten wereldwijd, waaronder Xerox, Coca-Cola en Roche.

 

In het verleden

Scale-Up

Tips, tricks en valkuilen bij het ophalen van venture capital

‘Showpad haalt 50 miljoen dollar op’: één van de vele headlines over het Showpad van Pieterjan Bouten en Louis Jonckheere in 2016. In dit seminarie legt Pieterjan uit hoe hij dit voor mekaar heeft gekregen. Hij geeft iedereen die op zoek is naar groeikapitaal een pak tips & tricks mee naar huis en legt meteen ook uit wat de voornaamste valkuilen zijn.

Ik zou graag hebben dat je deze sessie nog eens organiseert

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Co-founder en CEO - Showpad