In-company evenementen

Wie naar onze evenementen komt, denkt vaak: hadden mijn klanten of collega's dit verhaal ook maar gehoord. Dat kan natuurlijk. Je hebt zelfs meerdere opties:

1/ Je kan groeipartner worden, waardoor je klanten en collega’s gratis of aan een verlaagd tarief kan meenemen naar een evenement.

2/ Wij organiseren een evenement voor jou. Wij zorgen daarbij voor de originele invalshoek en de spreker, jij zorgt voor de deelnemers. 

Wij zorgen voor:

  • een topspreker
  • originele inzichten en invalshoeken

Jouw voordeel:

  • weinig tijdverlies
  • je klanten en werknemers groeien en leren bij

Samen iets organiseren ›

De wereld verandert aan een duizelingwekkend tempo. De nieuwe technologieën en disruptieve start-ups die een sector volledig door elkaar schudden schieten als paddestoelen uit de grond. Met onze evenementen zorgen wij ervoor dat zowel je klanten als werknemers up-to-date inzichten krijgen in een onderwerp dat we samen bepalen.

Thema

De belangrijkste beslissing: rond welk thema ga je een evenement organiseren? Wij zoeken graag een gepaste spreker voor het door jou aangebrachte thema. We zoeken minstens even graag zelf mee naar een interessant topic voor jouw doelgroep. Misschien kan je al inspiratie opdoen in onze huidige lijst van seminaries en workshops?

Sprekers

We hebben het geluk te mogen samenwerken met een indrukwekkende lijst van (internationale) sprekers en mentors, van jonge aanstormende talenten tot alombekende doorwinterde ondernemers. We zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat we voor elk topic de geschikte kwalitatieve spreker kunnen aanbrengen.

Voordelen

De voordelen spreken voor zich: wie als organisatie investeert om haar klanten en/of medewerkers te inspireren en laten groeien, plukt daar vroeg of laat de vruchten van. Deze evenementen zijn bovendien een ideale gelegenheid om een betere band te smeden met je klanten en medewerkers. Om nog maar te zwijgen van de tijd die je bespaart: jij kan je volledig focussen op jouw job, wij op de onze.