Een groeipartner worden

Heb je als organisatie zelf affiniteit met ondernemers? Behoren ondernemers tot je doelgroep? Dan bieden we je graag de kans om Groeipartner van onze Groeiatelier evenementen te worden. 

Dit levert niet alleen grote voordelen voor je organisatie op, maar ook voor je klanten. Met onze partnerformules zorgen wij er namelijk voor dat je als organisatie zelf kan bijdragen aan de groei van je klanten. Wie een groeipartner van Groeiatelier wordt, wordt automatisch zelf een groeipartner voor zijn klanten.

Voordelen voor Groeipartners

  • Uitgebreid en kwalitatief netwerk
  • Doelgerichte visibiliteit
  • Klantenbinding
  • Topkwaliteit
  • Meerwaarde

Groeipartner worden ›

Als onafhankelijk orgaan werkt Groeiatelier niet met jarenlange, exclusieve partnerships. Wel is het mogelijk om partner te worden voor een van onze evenementen. En partneren met ons brengt vele voordelen met zich mee:

Uitgebreid en kwalitatief netwerk

Visibiliteit bij en toegang tot een uitgebreid en kwalitatief netwerk van ondernemers en C-level executives.

Doelgerichte visibiliteit

Je kiest zelf welk evenement je sponsort. Zo kies je ook meteen zelf welk doelpubliek je aanspreekt. Een oplijsting van onze events kan je hier vinden.

Klantenbinding

Wie partner wordt van een evenement, krijgt ook een aantal gratis toegangstickets. Door je klanten uit te nodigen op onze evenementen, versterk je jouw positie als groeipartner van je klant. Vergezel hen en je krijgt ruim de tijd om een betere band met hen te smeden. Wedden dat ze dit verkiezen boven een zakenlunch? 

Topkwaliteit

Van de spreker tot de catering, bij Groeiatelier gaan we enkel voor topkwaliteit. En die kwaliteit straalt als Groeipartner ook af op jou.

Onafhankelijk

We zijn een onafhankelijk orgaan, waardoor je klant je uitnodiging voor ons evenement meer als ‘no strings attached’ percipieert.

Meerwaarde

Wij organiseren topevents met topsprekers die inspelen op de noden van jouw doelpubliek en gegarandeerd een meerwaarde opleveren voor zowel jou als je klanten.