Samenwerken

Heb je ook een passie voor ondernemerschap? Wil je ondernemers helpen groeien? Dan is een samenwerking met Groeiatelier wellicht iets voor jou.

Als spreker of mentor draag je bij door je kennis en ervaring te delen met onze ondernemers rechtstreeks bij tot hun groei. Ben je eerder op zoek naar een oplossing om je klanten, medewerker of partners te helpen groeien? Dan helpen we je graag om een inspirerend evenement voor hen te organiseren en bieden we je de kans om een van onze groeipartners te worden 

Samenwerken met Groeiatelier

  • ondernemers ondersteunen
  • klanten en partners helpen groeien
  • visibiliteit bij een uitgebreid en kwalitatief netwerk

Wat zijn de verschillende samenwerkingsmogelijkheden?

Groeipartner worden

Een groeipartner van ons én je klanten worden? De ideale manier om klanten en partners langer aan je bedrijf te binden en extra naambekendheid bij ondernemers te bekomen.

Meer voordelen ›

Spreker worden

Topexpert en zin om je kennis te delen met een 25-tal ondernemers tijdens een interactieve workshop of een seminarie? Aarzel dan niet om toe te treden tot een selecte groep Groeiatelier-topsprekers.

Ik wil spreker worden ›

Mentor worden

Wil je graag je kennis en ervaring aanwenden om starters te begeleiden of bedrijven te helpen groeien? Wij gaan met Groeiatelier op zoek naar de meeste geschikte kandidaten voor jou.

Ik wil mentor worden ›