Pitch je idee

Heb je een geweldig idee dat je wil vermarkten? Of ben je een start-up die op zoek is naar groeikapitaal? In beide gevallen is de boodschap duidelijk: met zoveel mogelijk mensen praten, de markt voor je product of service valideren en je pitch continu oefenen en bijsturen.

Wij helpen je daar graag bij. Hoe? We bieden je de mogelijkheid om voor een van onze seminars of workshops je verhaal te pitchen voor onze deelnemers. Na het evenement krijg je meteen de feedback van de ca. 25 ondernemers mee naar huis. En de meest favoriete pitch van het jaar? Die wint een zeer mooi prijs!

Je idee pitchen bij Groeiatelier

  • je krijgt 5 minuten
  • directe feedback van ca. 25 ondernemers
  • mooie prijs te winnen
  • wie weet ontmoet je hier je investeerder?

Ik wil pitchen ›

Pitchen is een kunst. Het is niet voor niets dat we geregeld een workshop 'pitch je onderneming in 1 minuut' met Inge Geerdens organiseren. 1 pitch kan een gigantisch verschil maken: vermarkt je het idee of niet? Krijg je groeikapitaal of niet? Je pitch continu oefenen en bijsturen is dan ook cruciaal. Wij helpen je daar graag bij.

 

Jouw opdracht

Je krijgt maximum 5 minuten. Daarin doe je jouw verhaal en probeer je ons te overtuigen van je idee. 

Het publiek

Een groep van een 25-tal ondernemers of bestuursleden die naar een van onze seminaries of workshops komen. We gaan uiteraard in overleg op zoek naar het evenement en doelpubliek dat het beste aansluit bij jouw verhaal.

Feedback

Na elk evenement delen we een evaluatieformulier uit. Deze keer zullen niet alleen de spreker en Groeiatelier, maar ook jij en je idee geëvalueerd worden. We beoordelen onder andere je idee en presentatieskills en vragen aan de deelnemers of zij zouden investeren in jouw bedrijf. Wie weet zit je volgende investeerder wel in onze zaal?

Wedstrijd

De ondernemer(s) met de meest favoriete pitch van het jaar kan een mooie prijs van ons in ontvangst nemen. Wat die prijs precies is, dat hoor je later nog van ons.