Over Groeiatelier

Onafhankelijk kenniscentrum voor en door ondernemers

Het Groeiatelier inspireert en begeleidt ondernemers, helpt ze in contact te komen met de juiste mensen en voorziet ze van de nodige expertise om te kunnen groeien.  

In samenwerking met een aantal onafhankelijke experts verzorgt het Groeiatelier een ruim en gevarieerd aanbod aan seminars, workshops en matchmaking events. Elk evenement brengt een oplossing voor een van de groeiknelpunten waar elke onderneming  vroeg of laat mee wordt geconfronteerd. Via onze mentors en adviesraden zorgen we dan weer voor diepgaande groeibegeleiding.

Ondernemers vinden bij ons zo de methodieken, technieken en hulpmiddelen om zichzelf gedurende hun hele persoonlijke levenscyclus continu te herbronnen.

Onze missie

Ondernemerschap stimuleren.
Ondernemers inspireren.
Groei accelereren.

Onze beloftes

Voor en door ondernemers

Groeiatelier is opgericht en wordt geleid door ondernemers, maar ook de sprekers en mentors zijn allen ondernemers. We weten als geen ander waarmee je als ondernemer continu wordt geconfronteerd. Meer zelfs: we weten wanneer je met welke problemen zal worden geconfronteerd. De oplossingen reiken we aan in de vorm van onze seminaries, workshops en via onze mentors.

Kwaliteit

We leggen de lat hoog. Voor onze sprekers, onze mentors, maar vooral…voor onszelf. En dat voel jij als ondernemer. Van uitnodiging tot catering en opvolging: we mikken op de hoogste kwaliteit en sturen continu bij waar nodig.

Interactie

Een van de meest opvallende kenmerken van onze evenementen? De interactie tussen de deelnemers en de spreker. We houden de groepen bewust zeer klein (max. 25 personen), zodat geen vraag onbeantwoord blijft. Na de evenementen volgt een netwerkmoment waar dankzij onze interactieve aanpak veel business wordt gedaan en doorgaans een one-on-one met de spreker mogelijk is.

Toegevoegde waarde

Als ondernemer ga je uiteraard voorzichtig met je geld om. Een investering moet renderen en je eist terecht ‘value for money’. Ons doel is dan ook duidelijk: een constante en bewezen toegevoegde waarde zijn voor al onze deelnemers en de ondernemers die we begeleiden. Hoe? Door zowel tijdens onze mentorsessies als onze workshops en seminaries in de diepte te werken in plaats van aan de oppervlakte te blijven. Door topsprekers- en mentors naar ons Groeiatelier te halen, en vooral: door u als ondernemer telkens de lat hoger te laten leggen voor onszelf.

Het team

Chris Raman

Oprichter Groeiatelier, Ajuinlei1 en Ventures4Growth

Chris is de bezieler van het Groeiatelier-concept en heeft decennia ervaring als seriële ondernemer. Hij was betrokken bij de oprichting van meer dan 60 bedrijven (9 ervan gingen naar de beurs) en heeft de meeste groeiknelpunten dan ook zelf aan den lijve ondervonden.

Chris is ook zaakvoerder van bedrijvencentrum Ajuinlei1 en Ventures4Growth, waar hij bemiddelt bij bedrijfsoverdrachten, overnames en B2B-bedrijven helpt om groeikapitaal te verkrijgen.

Ondernemersvragen? Hij kent vast het antwoord. Maar vooral: hij geniet ervan om te leren van jouw ervaringen als ondernemer.

Michael Boschmans

Programme Manager

Michael is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Groeiatelier. Wil je samenwerken met of spreken bij Groeiatelier? Dan is Michael jouw contactpersoon.

Hij zoekt de juiste sprekers en mentors, verzorgt alle communicatie en evalueert continu of we onze beloftes voldoende waarmaken. Te beginnen met het leveren van topkwaliteit en continue toegevoegde waarde.

Pieter-jan Van Der Burgt

Office Manager

Voor al jouw vragen i.v.m. administratie, betalingen, de kmo-portefeuille, etc. kan je bij onze administratieve duizendpoot Pieter-jan terecht.

Hij verwelkomt je graag met een brede glimlach op onze events en zorgt ervoor dat alles piekfijn geregeld is en onze deelnemers en sprekers op hun wenken worden bediend.

Meer te weten komen over onze werking?

We geven je graag een woordje uitleg.

Contacteer ons ›