Kies voor een mentor of adviesraad

Als ondernemer moet je continu beslissingen nemen. Je laten omringen door de juiste mensen is dan ook cruciaal om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Als je zelf telkens de slimste van de bende bent, zit je wel degelijk met een probleem.

Slimme ondernemers beseffen dan ook dat een mentor of een adviesraad een ongelofelijke meerwaarde kunnen zijn voor henzelf en hun organisatie. Externe topondernemers met jarenlange complementaire ervaring die je op regelmatige basis adviseren en challengen bij je beslissingen: een succesformule voor groei.

Een mentor of adviesraad van Groeiatelier

  • kritische spiegel
  • externe strategische partner
  • op maat van uw profiel en noden
  • een succesformule voor groei

Aanvragen ›

De meerwaarde van een mentor en een adviesraad werd al vaak aangetoond. Topondernemers als Marc Zuckerberg (Steve Jobs), Bill Gates (Warren Buffet) en Richard Branson (Freddie Laker) hadden bij hun opstart allemaal een mentor en benadrukken geregeld dat het advies van een ervaren topondernemer een van de belangrijkste sleutels tot hun succes was. 

Een mentor: persoonlijke begeleiding

We gaan uiteraard op zoek naar een mentor die een onmiddellijke meerwaarde voor je bedrijf zal zijn. We starten daarom met het schetsen van je profiel als onderneming én als ondernemer. Daarna stellen we je een mentor voor die over de kennis, vaardigheden en ervaring beschikt die jij en je team ontbreken. 

Als jij en je mentor een klik hebben, dan kunnen jullie meteen samen aan de slag. Jullie komen op geregelde tijdstippen samen, waarop je al je vragen op hem/haar kan afvuren. Hij/Zij werpt een kritische blik op je prestaties en je plannen en bezorgt je het nodige strategische advies.

De adviesraad: een externe strategische partner

Voor de iets meer gevestigde bedrijven, stellen we graag een perfect uitgebalanceerde adviesraad samen. Een team van externe experts challenget je op regelmatige basis en adviseert je bij je belangrijkste strategische beslissingen. Een succesformule voor groei!

Wie zijn de mentors?

Een mentor of adviesraad is een unieke manier om een pak aan kennis en ervaring binnen te halen in je bedrijf zonder er iemand voor in dienst te moeten nemen. Maar wie zijn onze mentors? En wie zetelt er in zo'n adviesraad?

We beschikken uiteraard over een hele lange lijst van namen, maar hangen niet vast aan een vaste lijst van mentors. We putten namelijk uit ons uitgebreid netwerk van topondernemers en -managers om de geschikte complementaire partner(s) voor jou en je bedrijf te vinden. Wil je namen? Contacteer ons en we bezorgen je alvast enkele van de mogelijkheden.