Workshop public speaking

Shake-Up

Een goede presentatie of keynote geven is geen sinecure. Je wil een goede indruk nalaten, inspireren en overtuigen, maar wordt vaak overmand door stress. Ianka Fleerackers, bekend van o.a. Kulderzipken en Flikken en public speaking coach van o.a. Peter Hinssen (zie video onderaan), zet je in deze workshop meteen op het podium van de bekende Gentse Minardschouwburg en leert je hoe je een inspirerende speech (op)bouwt en op het podium brengt. Een unieke ervaring!

Inspirerende speeches schrijven en brengen

We gaan tijdens de workshop in op enkele eigenschappen van public speaking

  • Wat zijn de grote valkuilen wanneer je spreekt voor publiek?
  • Wat zijn de belangrijkste bouwstenen van een presentatie, speech of keynote?
  • Wat zijn de bouwelementen van een goede speech?

Daarna ga je aan de slag met het belangrijkste element van public speaking: storytelling

  • Wat is storytelling en waarom zou je het gebruiken?
  • Hoe begin je eraan?

Jouw speech op het podium van de Minardschouwburg

MinardschouwburgTijdens deze workshop ga je natuurlijk ook zelf aan de slag. Ianka zal je vragen om het podium van de Minardschouwburg op te klimmen en je kans te wagen met storytelling. Ze stuurt meteen bij waar nodig en bezorgt je feedback waarmee je onmiddellijk aan de slag kan. 

Jouw voordelen: unieke setting, beperkt aantal deelnemers

Je leert

  • hoe een speech tot leven kan worden gebracht door storytelling
  • hoe je als een persoon en niet als een robot voor een publiek spreekt
  • hoe je interactie kan creëren met je publiek
  • waar je werkpunten zitten

We houden de groep bewust zeer klein met een maximum van 10 deelnemers. En met de Minardschouwburg zorgen we natuurlijk ook voor een unieke en exclusieve locatie om je speech samen met Ianka Fleerackers te oefenen.

Nog niet zeker of je wel zou inschrijven? Misschien kan de alombekende keynote speaker Peter Hinssen (die gecoacht werd door Ianka) je wel overtuigen:

ianka Fleerackers Minardschouwburg (Walpoortstraat 15, 9000 Gent) 8/12/2017
(voeg toe aan kalender)
09u30 - 17u00 595 euro (Recupereer 40% via kmo-portefeuille)
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Working on my public speaking skills with ianka turned out to be one of the most intense exercises I've ever done. Peter Hinssen - Founder Nexxworks and international keynote speaker

Over de spreker(s)

ianka Fleerackers

ianka is een mediaprofessional met een jarenlange ervaring in theater, film, radio en televisie. Ze is het meest gekend als actrice in succesvolle reeksen als Flikken en Kulderzipken. Met haar trainingsinstituut Queen of Speech traint ianka bedrijfsleiders, entrepreneurs en start-ups in het brengen van hun verhaal voor publiek, traditionele en nieuwe media.

Meer over ianka

Evenementen binnenkort

22/02/2018Scale-Up

Workshop Growth Hacking

Yannick Khayati loodst je op één avond doorheen de belangrijkste growth hacking technieken en leert je meteen enkele handige tools & tactics kennen om snel en gemakkelijk klanten te vinden én te converteren. Na de workshop kan je meteen zelf aan de slag met alle geleerde tips & tricks.

Meer info & inschrijven ›
Yannick Khayati Ajuinlei 1, 9000 Gent 22/02/2018 18u30 - 21u00 Marketing, Business development, Groeien
1/03/2018Scale-Up

Big Deal Sales coaching (individueel traject)

Wie wil groeien moet doorgaans meer verkopen. En net daar stokt voor een groot aantal ondernemers het paardje: de sales lukken niet. In dit unieke groeitraject helpen de ervaren sales experten van The House of Sales je om de essentiële sales fundamenten van je organisatie op poten te zetten. En daarna vergroten ze met one-on-one coaching je slaagkansen om 3 zelfgekozen deals binnen te halen. Ideaal voor wie steile groeiambities koestert!

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 1/03/2018 09u00 - 12u00 Sales, Management, Leiderschap, Marketing, Strategie, Groeien, Business development, Opstarten
15/03/2018Scale-Up

Financieel management: de basis

Met financieel expert Paul Van Dessel overlopen we in deze interactieve workshop de basis van financieel management. Paul overloopt de belangrijkste financiële werkinstrumenten en indicatoren en leert je hoe ze met elkaar in verband staan, hoe ze moeten worden geïnterpreteerd en waarop je moet letten in elke fase van je onderneming

Meer info & inschrijven ›
Paul Van Dessel Ajuinlei 1 9000 Gent 15/03/2018 18u30 - 21u00 Finance & Funding