Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Scale-Up

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Een people business

Is koude prospectie dood? Neen! Er is vandaag een overdaad aan informatie beschikbaar via internet (sociale media, multichannel marketing, etc.), maar zakendoen blijft een people's business. Wij zijn er zeker van: Human-to-human is meer dan ooit een blijver.

Hoe maak je iemand curieus in 20 seconden?

Is koude prospectie gemakkelijk en plezant? Het is niet gemakkelijk maar wel plezant. De uitdaging bestaat erin mensen te bereiken die je niet kennen, niet op jouw contact zitten te wachten en bovendien te druk in de weer zijn. Je krijgt exact 20 seconden om iemand aan de telefoon of tijdens een netwerkevent curieus te maken.

Hoe schrijf je een mail die triggert om te reageren?

En hoe schrijf je een e-mail die gelezen wordt én waarop je een reactie krijgt? Hoe val je op tussen de tientallen andere mails die je contactpersoon op diezelfde dag heeft ontvangen?

Prospecteren is plezant

Bruno Desmet leert je alle best practices. Pas je zijn tips toe, dan zal je snel merken dat koud prospecteren echt werkt. En dan...dan wordt het plezant.

 

Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 8/10/2020
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Bruno Desmet

Bruno Desmet richtte in 2004 The House Of Sales op. The House of Sales is momenteel een van de marktleiders in België wat betreft sales coaching en consulting voor de commerciële sector. 

Meer over Bruno