Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Scale-Up

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Een people business

Is koude prospectie dood? Neen! Er is vandaag een overdaad aan informatie beschikbaar via internet (sociale media, multichannel marketing, etc.), maar zakendoen blijft een people's business. Wij zijn er zeker van: Human-to-human is meer dan ooit een blijver.

Hoe maak je iemand curieus in 20 seconden?

Is koude prospectie gemakkelijk en plezant? Het is niet gemakkelijk maar wel plezant. De uitdaging bestaat erin mensen te bereiken die je niet kennen, niet op jouw contact zitten te wachten en bovendien te druk in de weer zijn. Je krijgt exact 20 seconden om iemand aan de telefoon of tijdens een netwerkevent curieus te maken.

Hoe schrijf je een mail die triggert om te reageren?

En hoe schrijf je een e-mail die gelezen wordt én waarop je een reactie krijgt? Hoe val je op tussen de tientallen andere mails die je contactpersoon op diezelfde dag heeft ontvangen?

Prospecteren is plezant

Bruno Desmet leert je alle best practices. Pas je zijn tips toe, dan zal je snel merken dat koud prospecteren echt werkt. En dan...dan wordt het plezant.

 Workshop 'koud prospecteren'

 

Bruno Desmet Corda Campus (Kempische Steenweg 293, 3500 Hasselt) 6/12/2017
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 125 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender
Sponsors/partners

Over de spreker(s)

Bruno Desmet

Bruno Desmet richtte in 2004 The House Of Sales op. The House of Sales is momenteel een van de marktleiders in België wat betreft sales coaching en consulting voor de commerciële sector. 

Meer over Bruno

Evenementen binnenkort

22/02/2018Scale-Up

Workshop Growth Hacking

Yannick Khayati loodst je op één avond doorheen de belangrijkste growth hacking technieken en leert je meteen enkele handige tools & tactics kennen om snel en gemakkelijk klanten te vinden én te converteren. Na de workshop kan je meteen zelf aan de slag met alle geleerde tips & tricks.

Meer info & inschrijven ›
Yannick Khayati Ajuinlei 1, 9000 Gent 22/02/2018 18u30 - 21u00 Marketing, Business development, Groeien
1/03/2018Scale-Up

Big Deal Sales coaching (individueel traject)

Wie wil groeien moet doorgaans meer verkopen. En net daar stokt voor een groot aantal ondernemers het paardje: de sales lukken niet. In dit unieke groeitraject helpen de ervaren sales experten van The House of Sales je om de essentiële sales fundamenten van je organisatie op poten te zetten. En daarna vergroten ze met one-on-one coaching je slaagkansen om 3 zelfgekozen deals binnen te halen. Ideaal voor wie steile groeiambities koestert!

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 1/03/2018 09u00 - 12u00 Sales, Management, Leiderschap, Marketing, Strategie, Groeien, Business development, Opstarten
15/03/2018Scale-Up

Financieel management: de basis

Met financieel expert Paul Van Dessel overlopen we in deze interactieve workshop de basis van financieel management. Paul overloopt de belangrijkste financiële werkinstrumenten en indicatoren en leert je hoe ze met elkaar in verband staan, hoe ze moeten worden geïnterpreteerd en waarop je moet letten in elke fase van je onderneming

Meer info & inschrijven ›
Paul Van Dessel Ajuinlei 1 9000 Gent 15/03/2018 18u30 - 21u00 Finance & Funding