Waarom vind je geen investeerder voor je bedrijf?

Scale-Up

95% van de ondernemers die investeerders zoeken voor hun bedrijf slaagt daar niet in. Hoe dat komt? De oorzaken zijn vaak dezelfde en overbekend. En de Nederlandse investeerdersdeskundige Henny van der Pluijm zet ze voor ons op een rij.

De 20 belangrijkste aannamefouten over investeerders

Ondernemers hebben vaak volledig verkeerde ideeën over investeerders en over wat investeerders belangrijk vinden. Ze maken talloze foute assumpties over het karakter, de rol, de achtergrond, de ervaring, de interesses en de voorkeuren van investeerders. Maar ook de ideeën over hun eigen bedrijf zijn vaak niet 100% helder.

Henny van der Pluim, de auteur van o.a. 'Venture Capital business plan' zet voor ons de 20 belangrijkste aannamefouten over investeerders op een rij. 

Wie die kent en er rekening mee houdt vergroot zijn/haar kans om een investeerder aan te trekken aanzienlijk.

Henny Van der Pluijm Ajuinlei 1, 9000 Gent 4/10/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 EUR
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Henny Van der Pluijm

Henny van der Pluijm is een Nederlandse serie-ondernemer. Hij is bovendien de auteur van o.a. 'Venture Capital stappenplan', 'Venture Capital business plan', 'Venture Capital begrippen' en 'Rechten en plichten voor robots'.

Hij begeleidt ondernemers in hun zoektocht naar de geschikte investeerder voor hen.

Meer over Henny

Evenementen binnenkort

3/10/2019Scale-Up

Het belang van cultuur bij M&A's

Hoe bepalend is cultuur tijdens M&A trajecten? Valt daar iets mee te verdienen of verliezen? En waarom moeten we daar in godsnaam aandacht aan besteden? Ervaringsdeskundige Sam Furnier legt uit hoe je de kans op een succesvolle bedrijfsovername aanzienlijk vergroot.

Meer info & inschrijven ›
10/10/2019Scale-Up

Scaling sales (workshopreeks)

Wil je jouw sales verder opschalen? Neem dan deel aan deze workshopreeks waar je samen met een 10-tal gelijkgestemde ondernemers je revenue status quo zal challengen, je key metrics zal (her)bepalen en het actieplan om je sales op te schalen zal opstellen.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 10/10/2019 18u00 - 21u00 Sales, Business development, Groeien