Verkopen aan grote bedrijven/corporates

Scale-Up

Hoe overtuig je een groot bedrijf om gebruik te maken van jouw producten of diensten? Bruno Desmet leert je tijdens een exclusieve (max. 6 deelnemers) virtuele workshop hoe je te allen tijde controle over het salesproces houdt.

Verkopen aan corporates of grotere bedrijven is niet simpel. De beslissingsprocessen zijn doorgaans lang en complex. Er zijn dan ook gemiddeld 6 à 7 stakeholders - elk met hun eigen agenda - die telkens overtuigd moeten worden.

95% van de verkopers hebben bovendien onvoldoende controle over hun eigen salesproces en over het aankoopproces van hun klanten. Sterker nog: ze weten niet eens hoe hun klanten beslissen.

In deze workshop leert Bruno jou om beide processen onder controle te houden en zo alle stakeholders te begeleiden naar een beslissing die in jouw voordeel valt.

Wees er snel bij: om een goede kwaliteit en interactiviteit te garanderen, laten we slechts 6 personen toe tot deze workshop. First come, first serve.

Virtueel 15/10/2020
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 20u30 100 EUR (excl. btw)
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

95% van de verkopers hebben onvoldoende controle over hun eigen salesproces en het aankoopproces van de klant Bruno Desmet

Evenementen binnenkort

19/11/2020Scale-Up

Investor readiness: praktische handleiding voor een succesvol investeringstraject

Yannick Verrycke bespreekt hoe je een investeringsronde kan voorbereiden, waarop je moet letten bij het onderhandelen en structureren van een deal en hoe je mogelijke dealbreakers kunt voorkomen.

Meer info & inschrijven ›
Yannick Verrycke Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/11/2020 18u30 - 21u00