Succesvol pitchen met Inge Geerdens: hoe verkoop je jezelf en je onderneming in 1 minuut?

Scale-Up

Je komt een interessante prospect tegen op een receptie. Of je wil groeikapitaal ophalen. Tijd om je overtuigingskracht boven te halen. Het grote probleem? Weinig mensen slagen erin kort en krachtig te vertellen waar ze voor staan en wat ze willen bereiken. Herkenbaar? Kom op 26 april naar de workshop "Succesvol Pitchen". Samen met experte Inge Geerdens leer je pitchen volgens de regels van de kunst.

Oefening baart kunst

Tijdens een praktijkgerichte workshop leert Inge je een pitch van 60 seconden opstellen. Na haar uitleg ga je aan de slag: je pitcht zelf voor alle deelnemers en voor Inge. Je krijgt meteen zeer gerichte feedback zodat je jouw pitch verder kan finetunen. Zo ben je klaar om anderen te overtuigen van jezelf, je idee, je bedrijf en/of je product. 

Kleine groep voor maximale interactie

Met maximum 12 deelnemers houden we de groep bewust zeer klein, zodat iedereen optimaal zijn/haar pitch kan oefenen en alle vragen beantwoord kunnen worden. Wees er dus snel bij om een plaatsje te bemachtigen.

Inge Geerdens, een vrouw met ervaring

Inge Geerdens, CEO van CVWarehouse, is de vrouw bij uitstek voor deze workshop. Toen Inge voor haar bedrijf CVWarehouse geld wou ophalen, nam ze deel aan verschillende rondes om investeerders te overtuigen van haar project. Uiteindelijk slaagde ze met glans in haar opzet dankzij een goede elevator pitch. In 2007 ontving ze de "Public Price of the Best Elevator Pitch", een internationale prijs waarin je jezelf en je onderneming in 45 seconden dient voor te stellen.

Inge Geerdens Ajuinlei 1, 9000 Gent 26/04/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

9/10 Gemiddelde score van deze workshop

Het feit dat je meteen zelf moet pitchen voor Inge en de andere deelnemers zorgt natuurlijk voor stress, maar de directe feedback die je krijgt is van goudwaarde. Annelore - deelnemer bij een vorige editie van deze workshop

Over de spreker(s)

Inge Geerdens

Inge Geerdens is de CEO van CVWarehouse, een online rekruteringsplatform. In 2005 ontving Inge de Womed Award, de prijs voor beste onderneemster van het jaar. In 2007 won ze de Public Price of the Best Elevator Pitch.

Meer over Inge

Evenementen binnenkort

19/03/2019Scale-Up

Onderhandelen: help de klant beslissen in jouw voordeel

Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je ook nog eens goede voorwaarden krijgt? Bruno Desmet van The House of Sales legt je in deze workshop uit hoe je jouw onderhandelingspositie aanzienlijk versterkt.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/03/2019 18u30 - 21u00
28/03/2019Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital