Start-up - corporate samenwerking: the gold is in the grey

Start-Up

In deze workshop legt Guy Wollaert - jarenlang hoofd innovatie bij The Coca-Cola Company - de mogelijkheden, voor- en nadelen uit van samenwerkingen tussen start-ups en grote corporates.

Corporate - start-up samenwerkingen: waarom, hoe, wat?

Guy Wollaert was meer dan 20 jaar actief bij The Coca-Cola Company. Als hoofd innovatie was hij er verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, supply chain en de wereldwijde innovatiestrategie. Hij is dus als geen ander geplaatst om je iets bij te brengen over innovatie. 

In deze workshop legt hij de Why, What & How uit van het exploreren van samenwerkingsmogelijkheden tussen start-ups en grote corporates. Daarnaast geeft hij een heleboel voorbeelden van wat er goed heeft gewerkt en welke valkuilen je best vermijdt, zowel vanuit het perspectief van de starter als van de corporate.

Guy Wollaert Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/06/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Guy Wollaert

Guy Wollaert was tot voor kort Senior Vice President en Chief Technical and Innovation Officer bij The Coca-Cola Company en was daarmee de hoogste Belg in rang bij de wereldspeler. Hij zetelt bovendien ook in de adviesraad van en is een mentor bij Groeiatelier.

Meer over Guy

Evenementen binnenkort

20/09/2018Scale-Up

Content marketing, voorbij de hype

In een helder betoog neemt Guido Everaert je mee in een verhaal waarbij alle aspecten van content marketing benaderd en duidelijk gekaderd worden. Content op mensenmaat, voor bedrijven die er alles over willen begrijpen maar vooral ook bezig willen blijven met wat er voor hen echt toe doet.

Meer info & inschrijven ›
Guido Everaert Ajuinlei1, 9000 Gent 20/09/2018 18u30 - 21u00 Marketing
4/10/2018Scale-Up

Waarom vind je geen investeerder voor je bedrijf?

95% van de ondernemers die investeerders zoeken voor hun bedrijf slaagt daar niet in. Hoe dat komt? De oorzaken zijn vaak dezelfde en overbekend. En de Nederlandse investeerdersdeskundige Henny van der Pluijm zet ze voor ons op een rij.

Meer info & inschrijven ›
Henny Van der Pluijm Ajuinlei 1, 9000 Gent 4/10/2018 18u30 - 21u00 Finance & Funding, Venture Capital, Opstarten