Start-up - corporate samenwerking: the gold is in the grey

Scale-Up

In deze workshop legt Guy Wollaert - jarenlang hoofd innovatie bij The Coca-Cola Company - de mogelijkheden, voor- en nadelen uit van samenwerkingen tussen start-ups en grote corporates.

Corporate - start-up samenwerkingen: waarom, hoe, wat?

Guy Wollaert was meer dan 20 jaar actief bij The Coca-Cola Company. Als hoofd innovatie was hij er verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, supply chain en de wereldwijde innovatiestrategie. Hij is dus als geen ander geplaatst om je iets bij te brengen over innovatie. 

In deze workshop legt hij de Why, What & How uit van het exploreren van samenwerkingsmogelijkheden tussen start-ups en grote corporates. Daarnaast geeft hij een heleboel voorbeelden van wat er goed heeft gewerkt en welke valkuilen je best vermijdt, zowel vanuit het perspectief van de starter als van de corporate.

Guy Wollaert Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/06/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Guy Wollaert

Guy Wollaert was tot voor kort Senior Vice President en Chief Technical and Innovation Officer bij The Coca-Cola Company en was daarmee de hoogste Belg in rang bij de wereldspeler. Hij zetelt bovendien ook in de adviesraad van en is een mentor bij Groeiatelier.

Meer over Guy

Evenementen binnenkort

19/06/2018Scale-Up

Digitale transformatie: opkomende business models

Het lijdt weinig twijfel dat de maatschappij door een grote transformatie gaat, gedreven door digitalisering. In dit seminar gaat Omar Mohout dieper in op de nieuwe opkomende business models die deze transformatie drijven.

Meer info & inschrijven ›
Omar Mohout Corda Campus (Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt) 19/06/2018 18u30 - 21u00 Business model, Business development, Innovatie
25/06/2018Scale-Up

Big Deal Sales coaching (individueel traject)

Wie wil groeien moet doorgaans meer verkopen. En net daar stokt voor een groot aantal ondernemers het paardje: de sales lukken niet. In dit unieke groeitraject helpen de ervaren sales experten van The House of Sales je om de essentiële sales fundamenten van je organisatie op poten te zetten. En daarna vergroten ze met one-on-one coaching je slaagkansen om 3 zelfgekozen deals binnen te halen. Ideaal voor wie steile groeiambities koestert!

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 25/06/2018 09u00 - 12u00 Sales, Management, Leiderschap, Marketing, Strategie, Groeien, Business development, Opstarten