Start-up - corporate samenwerking: the gold is in the grey

Start-Up

In deze workshop legt Guy Wollaert - jarenlang hoofd innovatie bij The Coca-Cola Company - de mogelijkheden, voor- en nadelen uit van samenwerkingen tussen start-ups en grote corporates.

Corporate - start-up samenwerkingen: waarom, hoe, wat?

Guy Wollaert was meer dan 20 jaar actief bij The Coca-Cola Company. Als hoofd innovatie was hij er verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking, supply chain en de wereldwijde innovatiestrategie. Hij is dus als geen ander geplaatst om je iets bij te brengen over innovatie. 

In deze workshop legt hij de Why, What & How uit van het exploreren van samenwerkingsmogelijkheden tussen start-ups en grote corporates. Daarnaast geeft hij een heleboel voorbeelden van wat er goed heeft gewerkt en welke valkuilen je best vermijdt, zowel vanuit het perspectief van de starter als van de corporate.

Guy Wollaert Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/06/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Guy Wollaert

Guy Wollaert was tot voor kort Senior Vice President en Chief Technical and Innovation Officer bij The Coca-Cola Company en was daarmee de hoogste Belg in rang bij de wereldspeler. Hij zetelt bovendien ook in de adviesraad van en is een mentor bij Groeiatelier.

Meer over Guy

Evenementen binnenkort

19/03/2019Scale-Up

Onderhandelen: help de klant beslissen in jouw voordeel

Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je ook nog eens goede voorwaarden krijgt? Bruno Desmet van The House of Sales legt je in deze workshop uit hoe je jouw onderhandelingspositie aanzienlijk versterkt.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/03/2019 18u30 - 21u00
28/03/2019Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital