Marketing Automation & Metrics

Scale-Up

Veel mensen zijn vergeten dat 2 bedrijven (Marketo en Eloqua) met marketing automation gestart zijn als RPM (Revenue Performance Management software). Gaandeweg is dit essentiële voordeel - het meten van de performantie/ROI van je marketing - wat op de achtergrond verdwenen. Tijd voor een update.

De ROI van je marketingactiviteiten meten

Tijdens deze workshop nemen we de volgende metrics onder de loep:

  • engagement metrics
  • performance metrics
  • game-changing marketing ROI metrics

De voordelen van marketing automation

Van daaruit gaan we op zoek naar jouw belangrijkste financiële voordelen wanneer je Marketing Automation implementeert of gebruikt. Na de workshop zal je - of je nu al Marketing Automation geïmplementeerd hebt of niet - in staat zijn je business proactiever te sturen en meer voordeel te halen uit je eigen marketingmachine. 

Renout van Hove Ajuinlei 1, 9000 Gent 24/05/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Renout van Hove

Renout van Hove is een Growth Marketeer die zijn strepen verdiende bij de Oracle Marketing Cloud afdeling. Hij was één van de eerste medewerkers van Salesforce.com in België en was onder andere ook actief bij Showpad. Vandaag is hij mentor bij Start it @KBC en coacht en adviseert hij zowel corporate als start-up bedrijven rond Marketing Automation en Growth Marketing.

Meer over Renout

Evenementen binnenkort

19/03/2019Scale-Up

Onderhandelen: help de klant beslissen in jouw voordeel

Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je ook nog eens goede voorwaarden krijgt? Bruno Desmet van The House of Sales legt je in deze workshop uit hoe je jouw onderhandelingspositie aanzienlijk versterkt.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/03/2019 18u30 - 21u00
28/03/2019Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital