Marketing Automation & Metrics

Scale-Up

Veel mensen zijn vergeten dat 2 bedrijven (Marketo en Eloqua) met marketing automation gestart zijn als RPM (Revenue Performance Management software). Gaandeweg is dit essentiële voordeel - het meten van de performantie/ROI van je marketing - wat op de achtergrond verdwenen. Tijd voor een update.

De ROI van je marketingactiviteiten meten

Tijdens deze workshop nemen we de volgende metrics onder de loep:

  • engagement metrics
  • performance metrics
  • game-changing marketing ROI metrics

De voordelen van marketing automation

Van daaruit gaan we op zoek naar jouw belangrijkste financiële voordelen wanneer je Marketing Automation implementeert of gebruikt. Na de workshop zal je - of je nu al Marketing Automation geïmplementeerd hebt of niet - in staat zijn je business proactiever te sturen en meer voordeel te halen uit je eigen marketingmachine. 

Renout van Hove Ajuinlei 1, 9000 Gent 24/05/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Renout van Hove

Renout van Hove is een Growth Marketeer die zijn strepen verdiende bij de Oracle Marketing Cloud afdeling. Hij was één van de eerste medewerkers van Salesforce.com in België en was onder andere ook actief bij Showpad. Vandaag is hij mentor bij Start it @KBC en coacht en adviseert hij zowel corporate als start-up bedrijven rond Marketing Automation en Growth Marketing.

Meer over Renout

Evenementen binnenkort

19/06/2018Scale-Up

Digitale transformatie: opkomende business models

Het lijdt weinig twijfel dat de maatschappij door een grote transformatie gaat, gedreven door digitalisering. In dit seminar gaat Omar Mohout dieper in op de nieuwe opkomende business models die deze transformatie drijven.

Meer info & inschrijven ›
Omar Mohout Corda Campus (Kempische Steenweg 311, 3500 Hasselt) 19/06/2018 18u30 - 21u00 Business model, Business development, Innovatie
25/06/2018Scale-Up

Big Deal Sales coaching (individueel traject)

Wie wil groeien moet doorgaans meer verkopen. En net daar stokt voor een groot aantal ondernemers het paardje: de sales lukken niet. In dit unieke groeitraject helpen de ervaren sales experten van The House of Sales je om de essentiële sales fundamenten van je organisatie op poten te zetten. En daarna vergroten ze met one-on-one coaching je slaagkansen om 3 zelfgekozen deals binnen te halen. Ideaal voor wie steile groeiambities koestert!

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 25/06/2018 09u00 - 12u00 Sales, Management, Leiderschap, Marketing, Strategie, Groeien, Business development, Opstarten