Lean Pricing - optimaliseer je pricing-strategie

Scale-Up

Tijdens deze workshop bezorgt Nick Boucart je een heleboel praktische tips, tools & tricks die je zullen helpen met de opzet of optimalisatie van je prijsstrategie. Hij brengt je een frisse kijk op de pricing-methodes en -tactieken van succesvolle bedrijven en toont je meteen enkele concrete toepassingen in de vorm van case studies.

Na deze workshop weet je:

  • welke prijs je kan vragen voor je product of dienst
  • welke prijsstrategie de juiste is voor jouw bedrijf

Alle deelnemers krijgen bovendien het boek ‘Lean Pricing: Pricing Strategies for Startups’ (gemiddelde score van 4,9/5 op Amazon) van Omar Mohout mee naar huis.

Nick Boucart Ajuinlei 1, 9000 Gent 17/10/2017
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro (incl. boek)
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Nick Boucart

Als technologieadviseur software-engineering helpt Nick bedrijven hun software-engineeringcapaciteit te verbeteren. Bovendien volgt hij alles wat met start-ups te maken heeft en is hij de coauteur van 'The Art of Software Innovation - Eight Practice Areas to Inspire your Business', een van de eerste innovatieboeken, specifiek voor softwarebedrijven.

Meer over Nick