Leadership Circle

Scale-Up

In de Leadership Circle gaan we aan de slag met een vaste groep van 10 bedrijfsleiders (uit 5 bedrijven) die mekaar in 4 verschillende sessies uitdagen en versterken. Het doel: Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt.

Daag mekaar uit in de Leadership Circle

De ervaring leert ons dat een confrontatie met leiders uit heel andere sectoren vernieuwende inzichten brengt. Elkaar uitdagen betekent elkaar ontwikkelen. En dat is exact wat we zullen doen in deze LEADERSHIP CIRCLE. 

Wat mag je verwachten?

  • We gaan de slag met een vaste groep van 5 bedrijven, 10 leiders met een diverse en complementaire achtergrond. Geen concurrenten uiteraard.

  • Het thema: DESTROY AND GROW YOUR BUSINESS. We komen 4 keer samen. Telkens staat een ander lid van de Leadership Circle met zijn of haar organisatie centraal

  • Tijdens de sessie gaan de andere leden op zoek naar bedreigingen en opportuniteiten die jouw relevantie in de toekomst kunnen maken of kraken. Ons doel? Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt. Cato Leonard en Elke Jeurissen leiden alles in goede banen

  • We hanteren voor deze dialogen de ‘Chatham House Rule’. Dit betekent dat we in vertrouwen met elkaar praten en dat geen enkel element uit het gesprek naar buiten wordt gebracht

Ideaal voor bedrijven in transitie

Deze vier sessies zijn ideaal voor bedrijven in transities. Enkele voorbeelden:

  • Je wil jouw bedrijf overlaten aan een van jouw kinderen
  • Er is een Management Buy-in of Buy-out gebeurd
  • Er komt een nieuwe C-level manager in jouw start-up of kmo

In de Leadership Circle nodigen we de 2 kernspelers in deze transitie uit om samen na te denken over (de toekomst van) jullie organisatie.

Wanneer staan de sessies gepland?

De sessies zullen doorgaan op 29/05, 19/06, 04/09 en 02/10.

10 jaar Ventures 4 Growth

Ventures 4 Growth bestaat in 2019 10 jaar en viert dat door samen met Groeiatelier 10 kwalitatieve sessies te organiseren rond overnemen/overlaten en financiering. Deze sessie is daar een van. Check ons jaarprogramma om de overige workshops te ontdekken.

Elke Jeurissen, Cato Léonard Ajuinlei 1, 9000 Gent 29/05/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 2.000 EUR per persoon
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Elkaar uitdagen betekent elkaar ontwikkelen. En dat is exact wat we zullen doen in de Leadership Circle Elke Jeurissen

Sponsors/partners

Over de spreker(s)

Elke Jeurissen

Elke Jeurissen is de auteur van het boek 'Vreemdgaan voor Managers. Met stakeholders naar je doel', wat genomineerd werd voor de prijs 'Beste managementboek van het jaar'. Samen met Cato Léonard richtte zij Glassroots op.

Meer over Elke

Cato Léonard

Cato Léonard is de co-founder van Glassroots. Ze schreef samen met Elke Jeurissen het boek ‘Vreemdgaan voor Managers. Met stakeholders naar je doel’, wat genomineerd werd voor de prijs van 'Beste managementboek van het jaar'.

Meer over Cato

Evenementen binnenkort

8/10/2020Scale-Up

Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 8/10/2020 18u30 - 21u00 Sales, Opstarten, Business development