Leadership Circle

Scale-Up

Zit jouw bedrijf momenteel in een transitiefase waarbij er kritisch moet nagedacht worden over de werking van je hele organisatie, bv. door een overname, nieuwe leidinggevenden, etc.? Dan is deze Leadership Circle, bestaande uit 4 groepssessies, ideaal voor jou.

Bedrijven in transitie

Voor deze vier sessies zijn we op zoek naar bedrijven in transities. Enkele voorbeelden:

  • Je wil jouw bedrijf overlaten aan een van jouw kinderen
  • Er is een Management Buy-in of Buy-out gebeurd
  • Er komt een nieuwe C-level manager in jouw start-up of kmo

In de Leadership Circle nodigen we de 2 kernspelers in deze transitie uit om samen na te denken over (de toekomst van) jullie organisatie.

Daag mekaar uit in de Leadership Circle

De ervaring leert ons dat confrontatie met leiders uit heel andere sectoren vernieuwende inzichten brengt. Elkaar uitdagen betekent elkaar ontwikkelen. En dat is exact wat we zullen doen in deze LEADERSHIP CIRCLE. In de Circle is er plaats voor 2 personen uit 5 bedrijven in transitie.

" Elkaar uitdagen betekent elkaar ontwikkelen. En dat is exact wat we zullen doen in de Leadership Circle" - Elke Jeurissen

Wat mag je verwachten?

  • We gaan de slag met een vaste groep van 5 bedrijven, 10 leiders met een diverse en complementaire achtergrond. Geen concurrenten uiteraard, maar in elk geval een mix van mensen.

  • Het thema is DESTROY AND GROW YOUR BUSINESS. Tijdens een cyclus van een jaar komen we 4 keer samen en staat een ander lid van de Leadership Circle, met zijn of haar organisatie centraal

  • Tijdens de sessie gaan de andere leden op zoek naar bedreigingen en opportuniteiten die jouw relevantie in de toekomst kunnen maken of kraken. Ons doel? Je meenemen in een pittige discussie waarin je je comfortzone even verlaat en met open blik naar de toekomst kijkt. Cato Leonard en Elke Jeurissen leiden alles in goede banen

  • We hanteren voor deze dialogen de ‘Chatham House Rule’. Dit betekent dat we in vertrouwen met elkaar praten en dat geen enkel element uit het gesprek naar buiten wordt gebracht

Wanneer staan de sessies gepland?

De sessies zullen doorgaan op 24/04, 15/05, 29/05 en 19/06.

10 jaar Ventures 4 Growth

Ventures 4 Growth bestaat in 2019 10 jaar en viert dat door samen met Groeiatelier 10 kwalitatieve sessies te organiseren rond overnemen/overlaten en financiering. Deze sessie is daar een van. Check ons jaarprogramma om de overige workshops te ontdekken.

Elke Jeurissen, Cato Léonard Ajuinlei 1, 9000 Gent 24/04/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 2000 EUR per persoon
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender
Sponsors/partners

Over de spreker(s)

Elke Jeurissen

Elke Jeurissen is de auteur van het boek 'Vreemdgaan voor Managers. Met stakeholders naar je doel', wat genomineerd werd voor de prijs 'Beste managementboek van het jaar'. Samen met Cato Léonard richtte zij Glassroots op.

Meer over Elke

Cato Léonard

Cato Léonard is de co-founder van Glassroots. Ze schreef samen met Elke Jeurissen het boek ‘Vreemdgaan voor Managers. Met stakeholders naar je doel’, wat genomineerd werd voor de prijs van 'Beste managementboek van het jaar'.

Meer over Cato

Evenementen binnenkort

19/03/2019Scale-Up

Onderhandelen: help de klant beslissen in jouw voordeel

Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je ook nog eens goede voorwaarden krijgt? Bruno Desmet van The House of Sales legt je in deze workshop uit hoe je jouw onderhandelingspositie aanzienlijk versterkt.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/03/2019 18u30 - 21u00
28/03/2019Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital
9/05/2019Scale-Up

Persoonlijke efficiëntie: win tijd op jouw manier

Tijd is een zeer kostbaar iets geworden. Daarom organiseren we graag een interactieve workshop die je zal leren om je tijdsgebruik te optimaliseren in functie van wat echt dringend en belangrijk is.

Meer info & inschrijven ›
Tim Christiaens Ajuinlei 1, 9000 Gent 9/05/2019 09u00 - 16u30 Management, Leiderschap