Investor readiness: praktische handleiding voor een succesvol investeringstraject

Scale-Up

Financiering ophalen in functie van de verdere groei van de onderneming is voor de meeste ondernemers geen ‘business as usual’. Ondernemers die kapitaal zoeken kunnen terecht bij verschillende types van investeerders, van crowdfunding-platformen, converteerbare leningenverstrekkers en business angels tot de welbekende venture capital en private equity fondsen.

Maar welk type investeerder past het best bij de aspiraties van jouw onderneming, en hoe bereid je deze investeringsfase dan concreet voor?

Hoe een investeringsfase voorbereiden?

Yannick Verrycke, senior associate bij Cresco, begeleidt dagelijks zowel ondernemers als investeerders in het opzetten van investeringstrajecten, en geeft tijdens dit seminar een uitgebreid en to-the-point overzicht van de verschillende financieringsvormen, met focus op:

  • de voor- en nadelen van de verschillende financieringsvormen
  • de belangrijkste aandachtspunten bij het onderhandelen en structureren van een evenwichtige deal
  • het voorkomen van mogelijke dealbreakers die een toekomstige investering in de weg kunnen staan (via bijvoorbeeld een goede bescherming van de intellectuele eigendom)
Yannick Verrycke Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/11/2020
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 100 EUR (excl. btw)
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Yannick Verrycke

Yannick Verrycke is senior associate bij Cresco Law, waar hij zich vooral focust op venture capital investeringen, fusies en overnames, joint ventures en corporate governance.

Meer over Yannick

Evenementen binnenkort

15/10/2020Scale-Up

Verkopen aan grote bedrijven/corporates

Hoe overtuig je een groot bedrijf om gebruik te maken van jouw producten of diensten? Bruno Desmet leert je tijdens een exclusieve (max. 6 deelnemers) virtuele workshop hoe je te allen tijde controle over het salesproces houdt.

Meer info & inschrijven ›
Virtueel 15/10/2020 18u30 - 20u30