Investor readiness: praktische handleiding voor een succesvol investeringstraject (online)

Scale-Up

Financiering ophalen in functie van de verdere groei van de onderneming is voor de meeste ondernemers geen ‘business as usual’. Ondernemers die kapitaal zoeken kunnen terecht bij verschillende types van investeerders, van crowdfunding-platformen, converteerbare leningenverstrekkers en business angels tot de welbekende venture capital en private equity fondsen.

Maar welk type investeerder past het best bij de aspiraties van jouw onderneming, en hoe bereid je deze investeringsfase dan concreet voor?

Hoe een investeringsfase voorbereiden?

Yannick Verrycke (Partner bij Cresco) en Laura Rosseel (Associate bij Cresco) begeleiden dagelijks zowel ondernemers als investeerders in het opzetten van investeringstrajecten, en geven tijdens dit online seminar een uitgebreid en to-the-point overzicht van de optimale voorbereiding van een financieringsronde, met focus op:

  • de voor- en nadelen van de verschillende financieringsvormen;
  • wat men kan verwachten van een professionele investeerder;
  • de belangrijkste aandachtspunten bij het onderhandelen en structureren van een evenwichtige deal;
  • het voorkomen van mogelijke dealbreakers die een toekomstige investering in de weg kunnen staan (via bijvoorbeeld een goede bescherming van de intellectuele eigendom en een waakzame commerciële strategie)
Yannick Verrycke, Laura Rosseel Ajuinlei 1, 9000 Gent 10/12/2020
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 20u30 100 EUR (excl. btw)
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Yannick Verrycke

Yannick Verrycke is senior associate bij Cresco Law, waar hij zich vooral focust op venture capital investeringen, fusies en overnames, joint ventures en corporate governance.

Meer over Yannick

Laura Rosseel

Laura Rosseel is advocaat in het ondernemingsrecht, met focus op risicokapitaal en overnames. Zij adviseert bij Cresco nationale en internationale klanten in hun dagelijkse bedrijfsvoering en transacties.

Meer over Laura