Hoe waardeer je een bedrijf?

Scale-Up

Hoeveel is jouw bedrijf waard? 1 simpele vraag waar je ongetwijfeld vele verschillende antwoorden zal op krijgen. Waarderen is namelijk geen exacte wetenschap. In deze workshop leggen Wim Folens en Koen De Brabander je de voornaamste waarderingsmethodieken uit.

Hoeveel is jouw bedrijf waard?

Hoeveel is jouw bedrijf waard? Een vraag die zich stelt op verschillende momenten:

  • Je bent op zoek naar een investeerder en wil weten hoeveel equity je zal moeten afstaan
  • je wil zelf investeren in een bedrijf en wil weten hoeveel equity je kan vragen voor je investering
  • je wil een bedrijf kopen
  • je wil je bedrijf verkopen

En soms ben je ook gewoon benieuwd hoeveel jouw organisatie, waar je al zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd waard is, toch?

Afhankelijk van de fase waarin je als onderneming zit, zal je waardering op een andere manier berekend worden. Wim Folens en Koen De Brabander loodsen je in deze workshop doorheen de voornaamste waarderingsmethodieken.

Wim Folens, Koen De Brabander Ajuinlei 1, 9000 Gent 17/10/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 EUR
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Wim Folens

Wim is bijna 25 jaar actief als corporate finance adviseur, CFO en vennoot van middelgrote ondernemingen. Zijn expertise betreft voornamelijk koop-en verkoopmandaten, MBO transacties, en business en financial modelling en waarderingen.

 
Meer over Wim

Koen De Brabander

Koen De Brabander was meer dan 30 jaar actief bij BDO België, waar hij als partner onder andere de rol van COO bekleedde. Hij vertrok er om er Secretaris Generaal van de Koninklijke Belgische Voetbalbond te worden. Momenteel is Koen actief als o.a. financieel adviseur bij Insites Consulting, strategisch adviseur bij de Luik Natie Group en M&A adviseur bij Vleeswaren De Keyser.

Meer over Koen

Evenementen binnenkort