Hoe waardeer je een bedrijf?

Scale-Up

Hoeveel is jouw bedrijf waard? 1 simpele vraag waar je ongetwijfeld vele verschillende antwoorden zal op krijgen. Waarderen is namelijk geen exacte wetenschap. In deze workshop legt Chris Raman je de voornaamste waarderingsmethodieken uit EN stuurt hij je naar huis met een waardering voor jouw eigen onderneming, op 3 verschillende manieren berekend.

Hoeveel is jouw bedrijf waard?

Hoeveel is jouw bedrijf waard? Een vraag die zich stelt op verschillende momenten:

  • Je bent op zoek naar een investeerder en wil weten hoeveel equity je zal moeten afstaan
  • je wil zelf investeren in een bedrijf en wil weten hoeveel equity je kan vragen voor je investering
  • je wil een bedrijf kopen
  • je wil je bedrijf verkopen

En soms ben je ook gewoon benieuwd hoeveel jouw organisatie, waar je al zoveel tijd, geld en moeite in hebt geïnvesteerd waard is, toch?

Afhankelijk van de fase waarin je als onderneming zit, zal je waardering op een andere manier berekend worden. Chris Raman loodst je in deze workshop doorheen de voornaamste waarderingsmethodieken.

Jouw waardering op 3 manieren berekend

Het unieke aan deze workshop? Als deelnemer ga je naar huis met een waardering van je eigen organisatie, op 3 verschillende manieren berekend.

Chris Raman Ajuinlei 1, 9000 Gent 13/12/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 EUR
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

3 Je gaat naar huis met een waardering van je eigen organisatie, op 3 verschillende manieren berekend.

Over de spreker(s)

Chris Raman

Chris is de bezieler van het Groeiatelier-concept en heeft decennia ervaring als seriële ondernemer. Hij was betrokken bij de oprichting van meer dan 60 bedrijven (9 ervan gingen naar de beurs) en heeft de meeste groeiknelpunten dan ook zelf aan den lijve ondervonden.

Met Ventures 4 Growth bemiddelt bij bovendien bij bedrijfsoverdrachten en overnames en helpt hij B2B-bedrijven om groeikapitaal te verkrijgen.

Meer over Chris

Evenementen binnenkort

26/02/2019Scale-Up

Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 26/02/2019 18u30 - 21u00 Sales, Opstarten, Business development
28/02/2019Shake-Up

Managers The Day after Tomorrow: extreme klantgerichtheid

In deze full-day workshop gaat Rik Vera dieper in op 2 kernbegrippen voor jouw business: digitale transformatie en extreme klantgerichtheid. Je gaat naar een huis met een beter begrip van je klantennoden en -frustraties en een concreet actieplan voor jouw bedrijf.

Meer info & inschrijven ›
Rik Vera Vlerick Business School (Reep 1, 9000 Ghent) 28/02/2019 09u00 - 17u00 Strategie, Marketing, Innovatie, Management, Groeien, Business model, Leiderschap
4/03/2019Scale-Up

Marketing Masterclass

Chris Burggraeve was de Global CMO van AB InBev van 2007 tot 2012. Hij komt overgevlogen vanuit New York om het in deze Marketing Masterclass met jou te hebben over zijn visie op de 8 marketing fundamentals en zijn nieuw marketing excellence rating model. Met diepere oefeningen over de waardepropositie van jouw organisatie. Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!

Meer info & inschrijven ›
Chris Burggraeve Ajuinlei 1, 9000 Gent 4/03/2019 16u00 - 20u00 Marketing, Strategie