Hoe bouw je een succesvol digitaal bedrijf (uit)?

Start-Up

Het was nog nooit zo eenvoudig om softwareproducten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor een breed publiek. De concurrentie is dan ook bikkelhard en de prijzen staan steeds meer onder druk. Het klassieke recept van gewoon wat functionaliteiten toe te voegen aan bestaande softwareproducten, werkt niet meer. Maar wat werkt dan wel?

Succesvolle digitale diensten

In deze sessie gaat Nick dieper in op zijn concept van 'HyperScale & MicroCare': de capaciteit om een hechte relatie tot stand te brengen met elkeen van je duizenden gebruikers. Hij leert je:

  • welke competenties en processen nodig zijn om succesvolle digitale diensten uit te bouwen.
  • welke assets je zeker moet ontwikkelen
  • welke assets een belangrijke invloed zullen hebben op de uiteindelijke waardebepaling van je organisatie

Heel de sessie wordt doorspekt met een heleboel praktische tips en concrete voorbeelden. Iedereen krijgt bovendien het boek 'HyperScale & MicroCare' van Nick mee naar huis.

Nick Boucart Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/02/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro (incl. boek 'HyperScale & MicroCare')
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Nick Boucart

Als technologieadviseur software-engineering helpt Nick bedrijven hun software-engineeringcapaciteit te verbeteren. Bovendien volgt hij alles wat met start-ups te maken heeft en is hij de coauteur van 'The Art of Software Innovation - Eight Practice Areas to Inspire your Business', een van de eerste innovatieboeken, specifiek voor softwarebedrijven.

Meer over Nick

Evenementen binnenkort

26/02/2019Scale-Up

Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 26/02/2019 18u30 - 21u00 Sales, Opstarten, Business development
28/02/2019Shake-Up

Managers The Day after Tomorrow: extreme klantgerichtheid

In deze full-day workshop gaat Rik Vera dieper in op 2 kernbegrippen voor jouw business: digitale transformatie en extreme klantgerichtheid. Je gaat naar een huis met een beter begrip van je klantennoden en -frustraties en een concreet actieplan voor jouw bedrijf.

Meer info & inschrijven ›
Rik Vera Vlerick Business School (Reep 1, 9000 Ghent) 28/02/2019 09u00 - 17u00 Strategie, Marketing, Innovatie, Management, Groeien, Business model, Leiderschap