Hoe bouw je een succesvol digitaal bedrijf (uit)?

Start-Up

Het was nog nooit zo eenvoudig om softwareproducten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor een breed publiek. De concurrentie is dan ook bikkelhard en de prijzen staan steeds meer onder druk. Het klassieke recept van gewoon wat functionaliteiten toe te voegen aan bestaande softwareproducten, werkt niet meer. Maar wat werkt dan wel?

Succesvolle digitale diensten

In deze sessie gaat Nick dieper in op zijn concept van 'HyperScale & MicroCare': de capaciteit om een hechte relatie tot stand te brengen met elkeen van je duizenden gebruikers. Hij leert je:

  • welke competenties en processen nodig zijn om succesvolle digitale diensten uit te bouwen.
  • welke assets je zeker moet ontwikkelen
  • welke assets een belangrijke invloed zullen hebben op de uiteindelijke waardebepaling van je organisatie

Heel de sessie wordt doorspekt met een heleboel praktische tips en concrete voorbeelden. Iedereen krijgt bovendien het boek 'HyperScale & MicroCare' van Nick mee naar huis.

Nick Boucart Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/02/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro (incl. boek 'HyperScale & MicroCare')
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Nick Boucart

Als technologieadviseur software-engineering helpt Nick bedrijven hun software-engineeringcapaciteit te verbeteren. Bovendien volgt hij alles wat met start-ups te maken heeft en is hij de coauteur van 'The Art of Software Innovation - Eight Practice Areas to Inspire your Business', een van de eerste innovatieboeken, specifiek voor softwarebedrijven.

Meer over Nick

Evenementen binnenkort

19/03/2019Scale-Up

Onderhandelen: help de klant beslissen in jouw voordeel

Hoe zorg je ervoor dat klanten voor jou kiezen en dat je ook nog eens goede voorwaarden krijgt? Bruno Desmet van The House of Sales legt je in deze workshop uit hoe je jouw onderhandelingspositie aanzienlijk versterkt.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/03/2019 18u30 - 21u00
28/03/2019Scale-Up

Venture Capital 101 & From term sheet to exit

Alles wat je altijd al wou te weten komen van een durfkapitalist maar nooit durfde te vragen: Frank Maene werpt een unieke blik achter de schermen van venture capital. Hij vertelt je o.a. hoe je pitch voor een VC eruit moet zien en bespreekt de meest voor de hand liggende bepalingen en voorwaarden.

Meer info & inschrijven ›
Frank Maene Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/03/2019 16u00 - 21u00 Venture Capital