Hoe bouw je een succesvol digitaal bedrijf (uit)?

Start-Up

Het was nog nooit zo eenvoudig om softwareproducten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen voor een breed publiek. De concurrentie is dan ook bikkelhard en de prijzen staan steeds meer onder druk. Het klassieke recept van gewoon wat functionaliteiten toe te voegen aan bestaande softwareproducten, werkt niet meer. Maar wat werkt dan wel?

Succesvolle digitale diensten

In deze sessie gaat Nick dieper in op zijn concept van 'HyperScale & MicroCare': de capaciteit om een hechte relatie tot stand te brengen met elkeen van je duizenden gebruikers. Hij leert je:

  • welke competenties en processen nodig zijn om succesvolle digitale diensten uit te bouwen.
  • welke assets je zeker moet ontwikkelen
  • welke assets een belangrijke invloed zullen hebben op de uiteindelijke waardebepaling van je organisatie

Heel de sessie wordt doorspekt met een heleboel praktische tips en concrete voorbeelden. Iedereen krijgt bovendien het boek 'HyperScale & MicroCare' van Nick mee naar huis.

Nick Boucart Ajuinlei 1, 9000 Gent 7/02/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro (incl. boek 'HyperScale & MicroCare')
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Nick Boucart

Als technologieadviseur software-engineering helpt Nick bedrijven hun software-engineeringcapaciteit te verbeteren. Bovendien volgt hij alles wat met start-ups te maken heeft en is hij de coauteur van 'The Art of Software Innovation - Eight Practice Areas to Inspire your Business', een van de eerste innovatieboeken, specifiek voor softwarebedrijven.

Meer over Nick

Evenementen binnenkort

22/05/2019Scale-Up

De 12 geboden voor een geslaagde overname

Waarom worden de vooropgestelde doelen bij een fusie of overname zelden gehaald? Christophe Van Gampelaere legt het uit en vertelt je meteen ook op welke 12 zaken je moet focussen om een fusie of overname wel te doen slagen.

Meer info & inschrijven ›
Van Gampelaere Christophe Ajuinlei 1, 9000 Gent 22/05/2019 18u30 - 21u00 Management, Strategie, Leiderschap, M&A
4/06/2019Scale-Up

Exclusive 2-day workshop: Predictable Revenue with Aaron Ross

Aaron Ross, the #1 best-selling author of Predictable Revenue, is coming to Belgium for an exclusive 2-day workshop on how to create predictable, repeatable and scalable revenue. Seats are limited, so register fast to safeguard your seat for this unique workshop.

Meer info & inschrijven ›
Aaron Ross Antwerp Management School (Boogkeers 5, 2000 Antwerpen) 4/06/2019 09u00 - 17u00 Sales, Business development, Groeien, Marketing