Game-changing Innovation: hoe de kans op succes van je product of dienst sterk vergroten?

Scale-Up

Corporates, start-ups en scale-ups willen door innovatie en creativiteit producten brengen die verkopen. Maar al te vaak doen ze dat met wisselend succes. Game-changing Innovation is een workshop voor ondernemers die de slaagkansen van hun innovatie willen verhogen

De route naar een succesvol product

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het immens succesvolle draadloos presentatiesysteem van technologiebedrijf Barco. Hij ondervond al snel dat alhoewel de dynamiek en randvoorwaarden verschillen in elke organisatie, er ook belangrijke overeenkomsten zijn bij het realiseren van succesvolle producten en diensten. Die overeenkomsten deelt hij graag met jou in deze workshop.

Een 'how-to-innovate' handleiding voor start-ups, scale-ups en corporates

In de Game-changing Innovation workshop deel Yoav zijn twintig jaar hands-on ervaring. Hij gebruikt daarbij zijn splinternieuwe boek als een how-to handleiding met meer dan 80 nuttige tips en inzichten die je als ondernemer snel in de praktijk kunt omzetten.

Naast een minimum aan theorie behandelt Yoav tot de verbeelding sprekende cases en lessons learned, onderbouwd met diepgaande analyse en reflectie. Zware, strategische thema’s worden op een lichte, vlotte en soms zelfs grappige manier behandeld.

Je zal m.a.w. technieken en strategieën aanleren die de kans op succes van je product of dienst sterk vergroten.

Yoav Nir Ajuinlei 1, 9000 Gent 1/02/2018
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro (incl. boek 'Game-changing innovation')
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Innovation is a means to, not the goal Yoav Nir

Over de spreker(s)

Yoav Nir

Yoav Nir is de mede-uitvinder van ClickShare®, het draadloze presentatiesysteem dat hij bij technologiereus Barco mee tot een wereldwijd succes heeft helpen maken. Hij is burgerlijk ingenieur van opleiding en een pionier in Virtual Reality en Augmented Reality.  Met 'Game-changing Innovation' heeft hij in 2017 zijn eerste boek gelanceerd.

Meer over Yoav