De 12 geboden voor een geslaagde overname

Scale-Up

Waarom worden de vooropgestelde doelen bij een fusie of overname zelden gehaald? Christophe Van Gampelaere legt het uit en vertelt je meteen ook op welke 12 zaken je moet focussen om een fusie of overname wel te doen slagen.

Het VICARS-model

Het VICARS-model bestaat uit 6 dimensies en 2 verschillende invalshoeken. De 6 dimensies:

  • Visie
  • Incentives
  • Cultuur
  • Acties
  • Resources
  • Skills

Elk van deze 6 dimensies kan zowel vanuit een objectief/rationeel oogpunt als van een subjectief/emotionele invalshoek bekeken worden.

Tijdens deze workshop overlopen we hoe je deze focusgebieden kan inzetten om de kans op succes bij een overname aanzienlijk te vergroten. Een must voor iedereen die een overname overweegt.

Van Gampelaere Christophe Ajuinlei 1, 9000 Gent 2/07/2019
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 EUR
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Van Gampelaere Christophe

Christophe Van Gampelaere heeft als partner bij Global PMI Partners bakken ervaring met het coördineren van M&A-processen en strategieën, het zoeken naar de juiste synergieën bij deals, due dilligence, waarderingen en onderhandelingen.

Meer over Van Gampelaere

Evenementen binnenkort

19/09/2019Scale-Up

Overdracht van het familiebedrijf

Familiale opvolging, de leiding van je bedrijf uit handen geven of je bedrijf verkopen: 3 mogelijkheden om een familiebedrijf over te nemen. Maar wat zijn de implicaties en hoe bereid je je voor op elk van deze 3 stappen?

Meer info & inschrijven ›
Johan Lambrecht Ajuinlei 1, 9000 Gent 19/09/2019 18u30 - 21u00 M&A
3/10/2019Scale-Up

Het belang van cultuur bij M&A's

Hoe bepalend is cultuur tijdens M&A trajecten? Valt daar iets mee te verdienen of verliezen? En waarom moeten we daar in godsnaam aandacht aan besteden? Ervaringsdeskundige Sam Furnier legt uit hoe je de kans op een succesvolle bedrijfsovername aanzienlijk vergroot.

Meer info & inschrijven ›
10/10/2019Scale-Up

Scaling sales (workshopreeks)

Wil je jouw sales verder opschalen? Neem dan deel aan deze workshopreeks waar je samen met een 10-tal gelijkgestemde ondernemers je revenue status quo zal challengen, je key metrics zal (her)bepalen en het actieplan om je sales op te schalen zal opstellen.

Meer info & inschrijven ›
Sophie Vandriessche Ajuinlei 1, 9000 Gent 10/10/2019 18u00 - 21u00 Sales, Business development, Groeien