Corporate Venturing

Scale-Up

De manier waarop bedrijven (moeten) innoveren verandert snel. Nieuwe technologieën bereiken de markt sneller en sneller. Hierdoor is marketing en business model innovatie net zo belangrijk geworden voor het succes van een bedrijf als het hebben van uitstekend product. Het antwoord voor zowel start-ups als corporates? Corporate venturing. Maar wat is dat nu precies?

Innovatie gebeurt niet langer alleen in het R&D-departement van grote corporates

Grote bedrijven kunnen dan ook niet langer innovatie zien als een gestructureerd proces dat wordt uitgevoerd door het R&D-departement. Geen enkel bedrijf heeft immers al het nodige talent en de nodige kennis in huis om zo'n innovatietraject te trekken. De oplossing? Samenwerken! En vooral...samenwerken met start-ups.

Win-win voor start-ups en corporates

Zowel start-ups als grote bedrijven halen een pak voordelen uit een samenwerking. Zo hebben start-ups doorgaans state-of-the-art technologie voorhanden en zijn ze nog voldoende wendbaar om snel te kunnen schakelen. Ze kunnen deze snelle beslissingsprocessen ook in de doorgaans loggere corporate injecteren. De corporates kunnen start-ups dan weer helpen om hun business sneller op te schalen.

Nog meer voordelen en enkele straffe cases van corporate venturing ontdek je tijdens deze sessie met Omar Mohout. Alle deelnemers krijgen bovendien Omar's laatste boek mee naar huis: Van idee naar product/market fit.

Omar Mohout Ajuinlei 1, 9000 Gent 5/10/2017
(voeg toe aan kalender)
18u30 - 21u00 149 euro
Inschrijven ›
KMO Portefeuille - Erkend Dienstverlener

Betaal tot 40% minder dankzij de kmo-portefeuille. Klik hier voor meer info.

Past deze datum niet?

Had je graag dit evenement bijgewoond, maar lukt het niet om je vrij te maken? Bezorg ons je e-mailadres en we verwittigen je zodra we een nieuwe editie plannen.

Gelieve een e-mail in te vullen.

We hebben jouw e-mail goed ontvangen!
Of voeg toe aan jouw kalender

Over de spreker(s)

Omar Mohout

Omar Mohout is dé start-up specialist van Vlaanderen. Hij adviseert zowel snelgroeiende start-ups als Fortune 500-bedrijven. Hij is bovendien de auteur van ‘Lean Pricing: Pricing Strategies for Startups’ en de populaire ‘Startup Master Class’-reeks. 

Meer over Omar

Evenementen binnenkort

21/09/2017Scale-Up

Workshop: Looking for Talent

HR-experte Estel Meyhui legt uit hoe je kan bepalen welk type medewerker je nodig hebt om je te ondersteunen bij de groei van je organisatie, hoe en waar je die talenten kan vinden en vooral...hoe je ze kan overtuigen om voor jouw organisatie te kiezen.

Meer info & inschrijven ›
Estel Meyhui Ajuinlei 1, 9000 Gent 21/09/2017 18u30 - 21u00 Human Resources, Groeien
28/09/2017Scale-Up

Workshop (koud) prospecteren: hoe iemand curieus maken die je niet kent?

Hoe trigger je iemand die je niet kent, geen tijd heeft en al helemaal niet op jou zit te wachten? Dat en nog veel meer leer je in deze workshop gegeven door de ervaren sales-expert Bruno Desmet, oprichter van the House of Sales.

Meer info & inschrijven ›
Bruno Desmet Ajuinlei 1, 9000 Gent 28/09/2017 18u30 - 21u00 Sales, Opstarten, Business development