LinkedIn erkent Groeiatelier als opleidingscentrum voor ondernemers

Geplaatst op 25 August 2018 door Michael Boschmans

Bijna wekelijks nodigt Groeiatelier topsprekers uit om ondernemers de kennis en inzichten te geven die ze nodig hebben om verder te groeien. Deze week erkende LinkedIn ons dan ook als opleidingscentrum voor ondernemers. Leuk nieuws dus voor wie al aan onze workshops en seminaries deelnam of dat in de toekomst plant te doen: vanaf nu kan je ook op LinkedIn uitpakken met je vers opgedane kennis.

Je LinkedIn-profiel versterken

Als we onze klanten vragen met welke kernwoorden ze ons associëren, dan wordt 1 woord steevast als eerste genoemd: kwaliteit. We werken met de beste sprekers en de kleinschalige setting van onze workshops en seminaries zorgt ervoor dat alle vragen beantwoord kunnen worden.

We zijn dan ook blij en trots dat onze klanten vanaf nu ook op LinkedIn kunnen uitpakken met de kennis die ze bij ons hebben opgedaan. Hoe? Heel simpel: onder 'opleidingen' of 'education' kan je nu ook Groeiatelier als school selecteren. Voeg daarna de naam en eventueel een korte omschrijving van de workshop toe en je bent helemaal klaar.

Volg Groeiatelier op LinkedIn

Via LinkedIn houden we je bovendien ook op de hoogte over het allerlaatste ondernemersnieuws en onze volgende opleidingen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram.

Groeiatelier, Nieuws, Management & leiderschap, Tips & Tricks