Groeiatelier lanceert Ondernemersbib

Geplaatst op 26 April 2017 door Michael Boschmans

Groeiatelier lanceerde in april 2017 de Ondernemersbib. De naam zegt het zelf: in deze bibliotheek vind je uitsluitend boeken die voor ondernemers interessant zijn. Groeiatelier profileert zich hiermee verder als het kenniscentrum voor ondernemers bij uitstek.

Ruim gamma aan ondernemersboeken

Groeiatelier verzamelde intussen al een mooi aantal boeken die ondernemers van nut kunnen zijn. In de bibliotheek vind je natuurlijk klassiekers zoals The Lean Startup en Business Model Generation, maar ook boeken rond

  • finance & funding
  • marketing & sales
  • strategie
  • innovatie
  • familiebedrijven
  • ondernemen in het algemeen

De bedoeling is om ons gamma continu uit te breiden. Is er een ondernemersboek dat je echt wil lezen niet voorhanden in de bibliotheek, laat het ons dan weten.

Waarom een bibliotheek voor ondernemers?

We willen jou als ondernemer aanmoedigen om, ondanks je drukke schema, regelmatig tijd vrij te maken om je kennis aan te scherpen en tot nieuwe inzichten te komen. Jezelf regelmatig herbronnen is nodig om als ondernemer te kunnen groeien.

In dat opzicht organiseren we al geregeld workshops die ondernemers zowel inspireren als antwoorden bieden voor de groeiknelpunten waarmee ze vroeg of laat zullen worden geconfronteerd.

Nu gaan we nog een stapje verder met de Ondernemersbib. Met onze boekenselectie geven we jou als ondernemer opnieuw toegang tot een enorme bron van kennis. Door onze focus op ondernemersboeken, raak je bij een bezoek aan de Ondernemersbib bovendien ongetwijfeld onmiddellijk geïnspireerd. Je komt één boek ontlenen, maar kan meteen een wishlist maken van de boeken die je in de komende maanden wil lezen.

Gratis voor ondernemers

Alle klanten van Groeiatelier kunnen gratis en onbeperkt gebruikmaken van de Ondernemersbib. Maar ook andere ondernemers zijn natuurlijk meer dan welkom. Hen vragen we om eerst een boek dat hen heeft geïnspireerd te doneren aan de Ondernemersbib.

Waar kan je de Ondernemersbib vinden?

Je kan de Ondernemersbib vinden in het bedrijvencentrum Ajuinlei1 (Ajuinlei 1, 9000 Gent). Er is ook een aangename zithoek voorzien zodat je ter plekke al wat kan lezen in je nieuwe favoriete boek.

Groeiatelier, Ondernemen