Eerste workshop Groeiatelier in Kortrijk

Geplaatst op 6 November 2018 door Michael Boschmans

Groeiatelier en Hangar K slaan de handen in elkaar voor een nauwe samenwerking. Vanaf december zullen we dus ook in Kortrijk ambitieuze ondernemers inspireren en helpen groeien.

Inspelen op groeiknelpunten voor ondernemers

Groeiatelier werd opgericht door de bekende serieel ondernemer Chris Raman en staat bekend om haar sterk aanbod aan kwalitatieve workshops. “Door de ervaring van Chris en de vele andere ondernemers waarmee we continu in contact staan, weten we perfect in te spelen op de groeiknelpunten waar elke ondernemer vroeg of laat mee wordt geconfronteerd”, legt Michael Boschmans van Groeiatelier uit.

“Het succes van onze workshops ligt vooral aan onze aanpak: we werken uitsluitend met de beste sprekers en we houden het deelnemersaantal ook bewust beperkt zodat iedereen alle vragen kan stellen die hij/zij wil beantwoord zien. Initieel waren we enkel actief in Gent. Vorig jaar hebben we besloten om ook in de Corda Campus in Hasselt regelmatig workshops te organiseren. En nu lanceren we dus ook in Kortrijk."

Hangar K

Hangar K is een co-creatiehub voor exponentiële groei, waar starters, ondernemers en gevestigde ondernemingen elkaar als partners ondersteunen om hun business level te overstijgen. Het is tegelijk incubator en accelerator, maar ook katalysator en innovator.

De eerste workshop van Groeiatelier in Kortrijk zal doorgaan op 4 december. Yannick Khayati komt de ondernemers dan wegwijs maken in de wereld van Growth Hacking.

Nieuws, Groeiatelier